Til den unge · Eleven er i fokus på vores skole

På Den Lille Efterskole er eleven i centrum, – det vil sige dig.

Vores skole er lille, som navnet siger. Alle kender alle og vi gør tingene sammen. Lærerne har god tid til at hjælpe dig med de specifikke behov du har, samtidig med at du også bliver udfordret på et niveau som passer til dig.

Din plan

Sammen med din lærer laver du en Uddannelses- og Udviklingsplan, hvor I skriver ned hvad du gerne ville opnå med dit ophold på skolen. Fx. hvilke skolefag du vil satse på, og hvilke eksamener du vil gå efter til sommer. Hvilke fritidsinteresser du gerne vil dyrke, og hvilke praktiske færdigheder du vil blive god til. Disse mål og delmål kan også handle om personlige og sociale forhold, fx. at du gerne vil holde op med at ryge, eller at komme i god form. Eller at du gerne vil blive bedre til at sige din mening.

Sådan bor vi

Den Lille Efterskole holder til på anden sal i de flotte bygninger der udgør Skolerne i Boserup.

Her får du et eget værelse med adgang til køkken, bad og toilet. Du må også gerne dele værelse med en anden, hvis du hellere vil det.

Der er også fællesrum med hyggeafdeling med TV, ved siden af en balkon hvor der er udsigt til Kattinge sø.

Boserup ligger i skønne naturomgivelser omgivet af park, skov og fjord. Her er alle muligheder for at nyde naturen, – gå og løbeture i skoven, – kajaksejlads på fjorden, eller en hurtig tur på mountainbike i skoven. Vi har også en del dyr, fx. heste, hunde og høns.

Den Lille Efterskole vil bestræbe sig på at du får et rigtig godt forløb hvor du får oplevet en hel masse, og får nået de mål du sætter ud efter.

Du skal være meget velkommen!

cvr nr.    63736317