Den Lille Efterskole med det store fællesskab

At flytte hjemmefra for at blive elev på Den Lille Efterskole, markerer en vigtig overgang i et ungt menneskes liv. Det er et skridt i retning af at skulle klare sig selv, opbygge selvtillid og tro på egne kræfter.

Lille, trygt miljø

Med det stimulerende og støttende miljø, som efterskolen tilbyder igennem en atmosfære af omsorg, kærlighed og uhøjtidelighed, kommer eleverne ret hurtigt til at betragte Den Lille Efterskole som deres hjem. Lærerne sørger for, at miljøet på efterskolen er rummeligt, at der er plads til forskellighed, og at alle føler sig godt tilpas. Alle kender alle.

Eleverne har hver deres værelse, men det hænder at de flytter sammen to og to, hvilket kan fremme det sociale liv.

Skoledagene er optaget af studier, men om aftenen og i weekenderne er der rig mulighed for oplevelser og ren afslapning, og nyde hinandens selskab.

Er du interesseret i at blive elev på skolen, skal du vide, at du bliver en del af et fællesskab. Det er let at blive opslugt af egne personlige problemer, men på Den Lille Efterskole går det ud på at komme videre og være parat til at sætte spørgsmålstegn ved egen adfærd, overbevisning, sympatier og antipartier over for andre.

cvr nr.    38191624